Elektriskt laddad partner

FÖRETAG

Elektriskt laddad partner

FÖRETAG

Kungsbacka El är din företagspartner för en effektiv, hållbar och teknologiskt avancerad elektrisk infrastruktur.
Vi levererar en rad tjänster som ger ditt företag kraften att växa, optimera och framtidssäkra sin verksamhet.

Behöver ditt företag en helt ny elinstallation, en renovering av befintlig installation eller en komplettering av denna? Vårt team av experter hanterar alla typer av projekt med högsta professionalitet och noggrannhet, för att säkerställa att ditt företags elektriska system är säkert, effektivt och robust.

Vi erbjuder även automationssystem och nätverksinstallationer som gör ditt företag mer produktivt och effektivt. Genom att automatisera vissa processer och skapa ett starkt och pålitligt nätverk kan ditt företag minska driftskostnaderna och förbättra prestandan.

För att optimera ditt företags energiförbrukning erbjuder vi även energikalkylering, vilket kan bidra till att minska kostnader och miljöpåverkan. Och med vår ljusberäkning och ljusdesign kan vi skapa en arbetsplats som är både energieffektiv och angenäm för dina medarbetare.

Vi har ett starkt samarbete med partners och har framgångsrikt installerat över 400 solcellsanläggningar. Genom att satsa på solenergi kan ditt företag ta ett stort steg mot en grönare framtid och samtidigt minska sina energikostnader.

Slutligen, som en del av vårt engagemang för hållbara lösningar, erbjuder vi installation av elbilsladdare. Oavsett om ditt företag redan har elbilar eller planerar att införa dem, kan vi erbjuda laddningslösningar som uppfyller dina behov.

Kungsbacka El är mer än bara en leverantör av elinstallationer – vi är din partner för att skapa en stark, hållbar och teknologiskt avancerad infrastruktur för ditt företag. Kontakta oss idag för att ta reda på mer om hur vi kan hjälpa ditt företag att lyckas.

Våra tjänster:

INSTALLATION

SERVICE

LADDBOX

SOLCELLS-
ANLÄGGNINGAR

ENERGILAGRING

KONSULTATION

Våra kunder:

Rulla till toppen