Laddad service

SERVICE

Laddad service

SERVICE

Vi är din partner i alla serviceinstallationer, felsökning och reparationer. Med vår kompetens och professionalism kan vi garantera att du får den service du behöver snabbast möjligt.

Serviceinstallation

Behöver du en serviceinstallation? Kungsbacka El har rätt lösning för dig. Vi erbjuder installationer av olika slag, från hemautomation till stora industriella system. Vårt erfarna team arbetar med högsta kvalitetsstandarder, för att säkerställa att ditt system fungerar optimalt från början.

FELSÖKNING

Vi vet att inget är mer frustrerande än en elektrisk installation som inte fungerar som den ska. Därför erbjuder vi också effektiv och snabb felsökning. Med hjälp av modern teknik och gedigen kunskap kan vi snabbt hitta och identifiera problemet för att få din installation tillbaka på rätt spår.

REPARATION

Om du har en befintlig installation som behöver reparation, kan du lita på Kungsbacka El för en effektiv och pålitlig service. Vi reparerar allt ifrån en avgrävd kabel i marken till en avsågad kabel i väggen etcetera

Oavsett om du behöver en helt ny serviceinstallation, snabb felsökning eller en effektiv reparation, är Kungsbacka El här för dig. Vår expertis och engagemang för kundnöjdhet gör oss till det självklara valet för alla dina elektriska behov. Kontakta oss idag för att se hur vi kan hjälpa dig.

Våra tjänster:

INSTALLATION

SERVICE

LADDBOX

SOLCELLS-
ANLÄGGNINGAR

ENERGILAGRING

KONSULTATION

Rulla till toppen