Ladda elegant

LADDBOX

Ladda elegant

LADDBOX

Kungsbacka El är din pålitliga partner för en smidig övergång till elbilar, med eleganta laddlösningar anpassade för privata hushåll, bostadsrättsföreningar och företag.

LADDBOX

För privata hushåll erbjuder vi högkvalitativa och effektiva laddboxar, så att du tryggt och bekvämt kan ladda din bil hemma. Vi erbjuder en rad olika modeller och hjälper dig att välja den laddare som bäst uppfyller dina behov.

För bostadsrättsföreningar och företag erbjuder vi kompletta laddlösningar, inklusive installation och underhåll av laddningsstationer. Vi hjälper dig att planera och genomföra en lösning som passar din fastighets storlek, dina boendes eller anställdas behov, och följer alla rådande lagar och regler.

TILLBEHÖR

Utöver laddare erbjuder vi även ett brett sortiment av tillbehör, som lastbalanserare, betaltjänster och laddkablar. Med en lastbalanserare kan du effektivt hantera elanvändningen i ditt hem eller företag, och säkerställa att laddningen av din elbil inte överbelastar ditt elsystem.

Våra betaltjänster gör det enkelt att hantera och debitera laddkostnader, oavsett om det är i en bostadsrättsförening eller på en arbetsplats. Och våra laddkablar är av högsta kvalitet, för att garantera säker och effektiv laddning.

Kungsbacka El står för professionalism, kvalitet och miljömedvetenhet. Med våra eleganta laddlösningar för elbilar bidrar du inte bara till en grönare planet, du får även en smidig och bekymmersfri upplevelse. Kontakta oss idag för att ta reda på mer om våra lösningar för elbilsladdning.

Våra tjänster:

INSTALLATION

SERVICE

LADDBOX

SOLCELLS-
ANLÄGGNINGAR

ENERGILAGRING

KONSULTATION

Rulla till toppen