En elektriskt historia.

KUNGSBACKA EL

En elektriskt historia.

KUNGSBACKA EL

Kungsbacka El är företaget med bred kompetens och mångårig erfarenhet inom både elbranschen och konsten att bedriva en välmående verksamhet.
Kungsbacka El är en etablerad elfirma som håller hög kvalitét i alla led då bland annat planering, konsultation och kundkommunikation har stor betydelse för en nöjd slutkund.
Vi erbjuder en rad tjänster inom installation, service, elbilsladdare, solcellsanläggningar och konsultation.

Vår breda kunskap gör oss till en pålitlig partner för allt från mindre installationer i privata hushåll till stora komplexa projekt i industrin. Vi är stolta över vår förmåga att anpassa oss efter varje kunds unika behov och förväntningar.

Vi erbjuder service av högsta kvalitet och är alltid redo att assistera med felsökning och reparationer. Vår ambition är att alltid leverera snabb och effektiv service för att minimera eventuella avbrott i din vardag eller verksamhet.

För den miljömedvetne erbjuder vi installation av elbilsladdare och solcellsanläggningar. Vi tror starkt på hållbara och framtidsorienterade lösningar och strävar efter att hjälpa våra kunder att reducera deras koldioxidavtryck. Vi har genomfört över 400 installationer av solcellsanläggningar i samarbete med våra partners, och vi fortsätter att driva utvecklingen framåt inom detta område.

Som ett ytterligare steg i vårt kundorienterade erbjudande, tillhandahåller vi även konsultationstjänster. Oavsett om det gäller energikalkylering, ljusdesign eller projektering, är vårt team här för att ge råd och vägledning.

Välkommen till Kungsbacka El – ditt självklara val för pålitliga, hållbara och kundcentrerade el-tjänster.

Våra tjänster:

INSTALLATION

SERVICE

LADDBOX

SOLCELLS-
ANLÄGGNINGAR

ENERGILAGRING

KONSULTATION

Våra kunder:

Rulla till toppen