Laddad med energi

KONSULTATION

Laddad med energi

KONSULTATION

Vi är inte bara experter på installation och underhåll, vi är även en betrodd rådgivare och konsult inom flera tekniska områden. Vi erbjuder professionella konsulttjänster inom energikalkylering, ljusberäkning, ljusdesign och projektering.

ENERGIKALKYLERING

Energikalkylering är en viktig del i att planera och optimera energianvändningen i ett hem, en byggnad eller en industriell anläggning. Vårt team kan ge exakta och detaljerade kalkyler för ditt projekt, vilket hjälper dig att förstå dina energibehov och hitta de mest kostnadseffektiva lösningarna.

LJUSBERÄKNING & LJUSDESIGN

Ljusberäkning och ljusdesign är viktiga aspekter av allt från heminredning till kommersiella och industriella projekt. En välplanerad belysning kan förbättra både estetik och funktionalitet, samt minska energikostnaderna. Våra experter kan hjälpa till att skapa en ljusdesign som passar just dina behov och preferenser.

PROJEKTERING

Projektering är en omfattande process som innebär planering, koordinering och genomförande av ett projekt. Oavsett om du planerar en enkel renovering eller en storskalig installation, kan Kungsbacka El erbjuda expertprojektering som ser till att ditt projekt blir framgångsrikt.

Med vår expertis och engagemang för kundnöjdhet kan du lita på Kungsbacka El för att ge dig de bästa råden och lösningarna. Kontakta oss idag för att se hur våra konsulttjänster kan hjälpa dig att nå dina mål.

Våra tjänster:

INSTALLATION

SERVICE

LADDBOX

SOLCELLS-
ANLÄGGNINGAR

ENERGILAGRING

KONSULTATION

Rulla till toppen