Elektriskt laddat hem

PRIVATPERSONER

Elektriskt laddat hem

PRIVATPERSONER

Kungsbacka El är din betrodda partner för alla dina elbehov i hemmet. Oavsett om du bygger ett nytt hem, renoverar ett befintligt eller bara behöver komplettera din nuvarande elinstallation, erbjuder vi lösningar som är både säkra och effektiva.

Vi erbjuder även automationssystem som kan förvandla ditt hem till ett smart hem. Automatisera belysning, uppvärmning, säkerhet och mycket mer för att skapa ett mer bekvämt, energieffektivt och säkert hem.

Våra nätverksinstallationer säkerställer att du har tillgång till snabb och pålitlig internetuppkoppling i hela ditt hem,.

Med vår energikalkylering kan vi hjälpa dig att förstå och minska din energianvändning, vilket kan spara pengar och minska din miljöpåverkan.

Kungsbacka El har installerat över 400 solcellsanläggningar i samarbete med våra partners. Vi kan hjälpa dig att ta steget mot hållbar energi genom att installera solceller på ditt tak. Detta minskar inte bara dina elräkningar utan bidrar också till en grönare planet.

För elbilsägare erbjuder vi installation av elbilsladdare. Vi ser till att du kan ladda din bil bekvämt och säkert hemifrån, och erbjuder allt från själva laddaren till tillbehör som lastbalanserare.

Med Kungsbacka El får du inte bara toppkvalitet och pålitlighet, du får även en partner som verkligen bryr sig om dig och ditt hem. Kontakta oss idag för att upptäcka hur vi kan förbättra ditt hem med våra elektriska tjänster.

Våra tjänster:

INSTALLATION

SERVICE

LADDBOX

SOLCELLS-
ANLÄGGNINGAR

ENERGILAGRING

KONSULTATION

Våra kunder:

Rulla till toppen